Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için...

Ekol Et

Dana Et Grubu

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Kuzu Et Grubu

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Özel Ürünler

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Baton Döner Grubu

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Pişmiş Döner Grubu

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Köfte Grubu

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Hazır Ürün Market Grubu

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat
Ekol Et

Hazır Ürün Toplu Tüketim

Ürünlerimizi görmek için...

Gözat

BİZİ TANIYIN

Ekol Et, Haziran 2006'dan itibaren son sistem teknolojiyle donatılmış, Avcılar'da ki 6000 metrekarelik yeni ve modern binasında ISO standartlarına uygun olarak üretimine devam ediyor.

Tesiste hava hijyeni modern bir sistem ile sağlanıyor. Önce 40.000 metreküp hava emilerek dışarı atılıyor. Sonra 75.000 metreküp hava EU3 - EU7 ve hepa filtrelerinden geçirilerek tekrar içeri veriliyor. Su hijyeni ise kum, karbon, mikro filtre, tersosmoz ve UBV filtre sistemiyle sağlanıyor.

Ekol Et tesislerinde personel hijyeni için sürekli uygulamalı eğitimler veriliyor. Personel, hijyen kontrol makinesinden geçerken hijyen açısından düzgün değilse, makine personelin geçmesine izin vermiyor.

Tesiste işyeri hijyeni ve alet malzeme hijyeni son sistem yöntemlerle sağlanıyor. Örneğin; epoksi zemin, pvc kaplama panellerden oluşan tesis ile burada kullanılan aletlerin temizlik ve dezenfeksiyonu köpüklü yıkama sistemiyle yapılıyor.

Mal kabul bölümünde kontrolü yapılmış ve standartlara uygun frigorifik araçlar ile gelmiş karkas etler, veteriner hekimlerin kontrolünden geçtikten sonra mevcut et kabul şartnamelerine uygun olarak tesise alınıyor. Monoray kantarlarda el değmeden tartıldıktan sonra soğuk hava depolarına aktarılıyor.

Devamı...
Ekol Et

TANITIM FİLMİMİZ

MARKALARIMIZ

Ekol Et
Ekol Et
Ekol Et
Ekol Et